Të gjitha kategoritë
EN

Glukometër

Sinocare ka 20 vjet eksperiencë në industrinë e BGM që nga themelimi i saj në 2002, është kompania më e madhe e objekteve të prodhimit të BGM në Azi dhe kompania e parë e listuar e prodhuesit të matësve të glukozës në gjak në Kinë.

- CE dhe ISO 13485
- Anti-ndërhyrje e fortë
- Me transmetim zanor
- Shirita të serive prej ari dhe karboni
- Vetëm rezultate të shpejta 5s

Monitor i gjakut

Monitorimi i presionit të gjakut në shtëpi është thelbësor për të parandaluar sëmundjet e zemrës dhe goditjet në tru.

- 2*99 Kujtimet e përdoruesit
- Ekran i madh LED
- Me funksionin e dritës së pasme me 3 ngjyra
- Raportimi me zë

Shkalla e dhjamit të trupit

Peshoni veten dhe merrni një analizë të thelluar shëndetësore në të njëjtën kohë

- 13 Indikatorë Shëndetësor
- APP i zgjuar "SinoHealth"

Stetoskop

Projektuar për performancë të jashtëzakonshme akustike dhe izolim të tingujve të vështirë për t'u dëgjuar

- Ndjeshmëri e lartë akustike
- Tre Lloje të ndryshme të Kokave të Auskultimit

PRODUKTET e nxehta

RRETH NESH

RRETH NESH

Sinocare Inc është një kompani e teknologjisë së lartë. Ne i jemi përkushtuar plotësisht inovacionit të teknologjisë së biosensorëve, zhvillimit, prodhimit dhe tregtimit të produkteve të testimit të diagnostikimit të shpejtë për njerëzit me sëmundje kronike dhe profesionistët e kujdesit shëndetësor.

MISIONI

Duke siguruar produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për njerëzit me diabet dhe sëmundje të tjera kronike për t'i ndihmuar ata të përmirësojnë cilësinë e jetës së tyre.

NJOHJA GLOBAL

I listuar nga Forbes si një nga kompanitë 200 "Best Under A Billion" të Azisë në 2015 si objekti më i madh i prodhimit të BGMS në Azi.

UDHËHEQËSI NË BOTË

Përvetësoi ndërmarrjen e gjashtë në botë të matësve të glukozës në gjak. Hyri në kampin kryesor të BGMS në botë.

Shiko më shumë
Rreth nesh

LAJME