Të gjitha kategoritë
EN
Rreth nesh

Ne jemi kompania më e madhe e objekteve të prodhimit të BGM në Azi, kapaciteti vjetor i prodhimit të matësve të glukozës është 8 milionë, dhe kapaciteti vjetor i prodhimit të shiritit të testimit të glukozës është 6 miliardë.

HISTORIA E KOMPANISE

Gusht 2002 -- U themelua Sinocare

Shkurt 2007 -- Kaloi certifikatën ISO13485 dhe CE

Mars.2008 -- Miratuar nga NDRC (Komisioni Kombëtar i Zhvillimit dhe Reformës) si “Projekti Model i Inxhinierisë Biomjekësore”

2012 -- Listuar në SZSE (Bursa Shenzhen)

Tetor 2013 - Të jesh prodhuesi kryesor i BGMS në Azi

Shtator 2014 -- Fitoi Spitalin e Diabetit të Pekinit Jianheng, hyri në fushën e shërbimeve mjekësore

Jan. 2016 -- Përvetësoi Nipro diagnostic Inc. (tani i riemërtuar si Trividia Health Inc.), duke arritur në korporatën kryesore ndërkombëtare të monitorimit të glukozës në gjak

Tetor 2017 - Tetor 2017 Sistemi i monitorimit të glukozës në gjak Gold AQ ka marrë lejen e US FDA 510(K).

Maj, 2019 - AGEscan, një produkt jo-invaziv për shqyrtimin e rrezikut të diabetit, u prezantua në CMEF-in e 81-të, duke hapur një hyrje të re në të gjithë kursin e menaxhimit të diabetit

Tetor 2020 - Laboratori i standardizimit iPOCT tregtohet zyrtarisht në CMEF Shanghai

2002
2007
2008
2012
2013
2014
2016
2017
2019
2020

Objekti i Prodhimit të Biosensoreve të Sinocare Lu Valley e vendosur në Zonën Kombëtare të Zhvillimit Industrial të Teknologjisë së Lartë Changsha u lançua në vitin 2013. Me rreth 66,000 m2 sipërfaqe bruto, fabrika jonë bëhet baza më e madhe e prodhimit të Sistemit të Monitorimit të Glukozës në Gjak (BGMS) në Azi.

BASHKOHU SINOCARE